2012-06-28 09:30:06
Φωτογραφία για Οι 4 στόχοι του Θ(ε)ωμά Μαύρου!
Με μήνυμά του στο facebook το νέο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ οριοθετεί τους στόχους του και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολη η... μετακόμιση στην Ριζούπολη Μέσω του Facebook ο Θωμάς Μαύρος γνωστοποίησε τους 4 βασικούς στόχους που έχει για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ... Δεν χρειάζονται πολλοί πρόλογοι όταν ο Θ(ε)ωμάς γράφει από μόνος του:

«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4.

1.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

2.Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

3.ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

4.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΆΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ! ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΘΩΜΑΣ»...

Αυτά αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μαύρος στο νέο μήνυμά του στο facebook ενώ είχε προηγηθεί αναφορά του με τον ίδιο τρόπο στο θέμα της επιθυμίας αρκετών φίλων της ΑΕΚ να μετακομίσει η ομάδα στην Ριζούπολη από το ΟΑΚΑ.


Το νέο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ γνωστοποίησε τις δυσκολίες που υπάρχουν για να μπορέσει η Ενωση να μετακομίσει από το ΟΑΚΑ στην Ριζούπολη.

«Φίλοι μου, μου λέτε πολλοί για το θέμα της Ριζούπολης. Να ξέρετε ότι το έχω στο μυαλό μου, αλλά είναι συνάρτηση με τον αριθμό των διαρκείας που θα κοπούν. Αν είναι πάνω από 20.000 τα διαρκείας αυτόματα δεν μπορούμε να πάμε στην Ριζούπολης που είναι μικρότερης χωρητικότητας. Επίσης ο Απόλλωνας δεν έχει βοηθητικό γήπεδο και κάνει προπονήσεις στο γήπεδο αυτό κάθε μέρα με αποτέλεσμα ο χλοοτάπητας να μην είναι σε καλή κατάσταση στα παιχνίδια», αναφέρει το γραπτό μήνυμα του Θωμά Μαύρου για το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ