2012-06-28 01:51:11
Φωτογραφία για Μεθυσμένη Πολιτεία τα Χανιά για την άνοδο-θαύμα του Πλατανιά!
Γλέντι μέχρι πρωίας για τους μεγάλους πρωταγωνιστές, που έφεραν την ομάδα των Χανίων στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ!

Mεθυσμένη πολιτεία είναι τα Χανιά για την άνοδο του Πλατανιά στην Σούπερ Λίγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το γλέντι των ανθρώνων της ομάδας μετά την ιστορική νίκη επί της Καλλονής στο Μάλεμε (3-0), κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη λήξη του αγώνα επιστρατεύτηκε τουριστικό λεωφορείο με ανοιχτή οροφή για να κάνουν οι θριαμβευτές το γύρο των Χανίων και να γνωρίσουν την αποθέωση!

Στα αποδυτήρια μετά τη λήξη τα πανηγύρια ήταν έξαλλα. Παίκτες,φίλαθλοι,παράγοντες,τεχνικό επιτελείο ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν ανοίγοντας σαμπάνιες!

Η συνέχεια δόθηκε και σε κέντρο διασκέδασης των Χανίων, όπου έγιναν τα επινίκια,με πολύ κέφι και τραγούδι.

Ο Πλατανιάς μετά τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, γίνεται η Τρίτη ομάδα απο την Κρήτη, που θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ.


«Ευχαριστώ το Θεό»

Ο πρωτομάστορας της επιτυχίας για τον Πλατανιά, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου, τόνισε σε μια απο τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, ότι «ευχαριστώ τον Θεό για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε, ήταν ευλογία να βρεθούμε όλοι μαζί σε αυτήν την ομάδα γι’ αυτό που έγινε και αυτό που πέρασαν τα παιδιά. Μας περιμένει όχι πολλή, αλλά τεράστια δουλειά. Ερχόμενος εδώ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μερικά χιλιόμετρα πιο δίπλα στο Ηράκλειο υπάρχουν δυο ομάδες στην Super league και στα Χανιά καμία. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

«Κανείς δεν το πίστευε, αλλά...»

Εκ μέρους των παικτών του Πλατανιά ο Κώστας Κουρτεσιώτης τόνισε ότι «είναι άθλος για αυτήν την ομάδα. Κανείς δεν πίστευε για αυτήν την ομάδα, μόνο οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την επιτυχία».

Ο Χαικάλης υπογράμμισε με την σειρά του ότι «αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται. Ο Πλατανιάς Χανίων στην Α’ Εθνική, στην Σούπερ Λίγκ!»

Ο Αρχηγός του Πλατανιά Παληγιώργος τόνισε ότι «είναι ένα μικρό θαύμα. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες. Ημασταν λίγοι παίκτες σε αριθμό αλλά καλοί. Ηρθα Δ’ Εθνική σε αυτήν την ομάδα και έχω χαρεί μεγάλες στιγμές. Είναι λογικό να είμαι λίγο παραπάνω χαρούμενος. Θα χαρούμε την επιτυχία και θα δούμε την επόμενη μέρα που είναι μεγάλη για το σύλλογο».

Συγχαρητήρια απο τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης με ανακοίνωση που εξέδωσε συνεχάρη τον Πλατανιά, για την μεγάλη του επιτυχία. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει ολόθερμα την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ για την τεράστια επιτυχία της ανόδου στη Super League. Επιτυχία που γέμισε χαρά και υπερηφάνεια σύσσωμο το ποδόσφαιρο της Κρήτης.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, στους φιλάθλους και σε όλους όσοι μόχθησαν και συνέβαλαν για να έρθει τούτη η ιστορικής σημασίας επιτυχία!»
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ