2022-02-23 13:44:53
Φωτογραφία για Ουκρανία: Η ζωή στο Κίεβο υπό τον φόβο μιας ένοπλης σύρραξης – Σταθμοί μετρό «μετατρέπονται» σε καταφύγια
Η κρίση στην Ουκρανία μαίνεται, ενώ το Κίεβο προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

Η κρίση στην Ουκρανία μαίνεται με το Κίεβο να προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Ο φόβος για μια ένοπλη σύρραξη με τη Ρωσία είναι παραπάνω από υπαρκτός.

Όμως, και σήμερα είναι μια κανονική ημέρα για την ουκρανική πρωτεύουσα εάν εξαιρέσει κάνεις τη μεγάλη αστυνομική δύναμη έξω από κυβερνητικά κτίρια, ενώ υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία στο κέντρο της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες

Τι θα γίνει σε περίπτωση πολέμου

Αν υπάρξει γενικευμένη πολεμική σύρραξη, τότε αναμένεται σταθμοί μετρό στην ουκρανική πρωτεύουσα να χρησιμοποιηθούν ως καταφύγια για τους πολίτες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο κεντρικός σταθμός του Μετρό στην πλατεία Μαϊντάν είναι εξαιρετικά βαθύς με αποτέλεσμα να μπορεί να αξιοποιηθεί για αυτό τον σκοπό.

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

02:08

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος σταθμός δεν είναι ο πιο βαθύς στην ουκρανική πρωτεύουσα. Υπάρχει σταθμός με 106 μέτρα βάθος. Για να τον κατέβει κανείς χρειάζεται τέσσερα λεπτά.

Πριν από λίγη ώρα, επίσης, έγινε γνωστό ότι θα γίνει δοκιμή σειρήνων στη Μαριούπολη, πόλη που βρίσκεται κοντά στις αυτοανακηρυχθείσες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς.

in.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ