2012-06-27 20:33:45
Φωτογραφία για Δικάζεται αύριο ο Π.Κωνσταντίνου από αστυνομικούς του Α/Τ Ομονοίας...
Δικάζεται αύριο Πέμπτη 28 Ιούνη ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας ( πρώην εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο) στο Δ Τριμελές Πλημμελειοδικείο, Κτίριο 7 κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση μαζί με τον Αλί Βίρκ Ζιαράτ, μέλος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος. Κατήγοροι είναι τρεις αστυνομικοί του ΑΤ Ομονοίας.

Πρόκειται για την δίκη  που ξεκίνησε, το 2006, την περίοδο της δίωξης σε βάρος του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ, παραμονές της δίκης του που σύμφωνα με το κατηγορητήριο της διακίνησης λαθρομεταναστών η πρεσβεία του Πακιστάν ζήτησε την έκδοση του στη χώρα του.

Στις 19 Δεκέμβρη 2006 σε μπλόκο των συγκεκριμένων αστυνομικών ο Αλί Ζιαράτ (σύμφωνα με  καταγγελία του ιδίου) έχασε τα λεφτά του δώρου του, 420 ευρώ, τα οποία κατά την σωματική έρευνα του τα κράτησε ο ένας εκ των δύο αστυνομικών και δεν του τα επέστρεψε.

 Επίσης στο ίδιο σημείο (εντελώς τυχαία πάλι) βρέθηκε και ο Π. Κωνσταντίνου, ο οποίος στήριξε τον κατηγορούμενο μέλος της Πακιστανικής Κοινότητας και παρεμπόδισε τους Έλληνες αστυνομικούς στα καθήκοντα τους.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ