2012-06-27 19:45:04
Φωτογραφία για Ανανέωσε μέχρι το 2016 με την Τότεναμ ο Μπέιλ!
Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να κλείσει τα αυτιά τους στις "σειρήνες" από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Τότεναμ.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Τότεναμ καθώς κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Γκάρεθ Μπέιλ και να υπογράψει μαζί του νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, που θα τον κρατήσει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

"Είμαι σε αυτή την ομάδα και πέντε χρόνια και απολαμβάνω εδώ το κάθε λεπτό. Οι φίλαθλοι με αγαπούν πολύ και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους ξεπληρώσω", τόνισε ο 22χρονος Ουαλός άσος στην επίσημη ιστοσελίδα των "σπιρουνιών", και πρόσθεσε:

"Ο σύλλογος προοδεύει και θέλω να αποτελέσω κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια, οπότε ήταν ωραίο που συμφωνήσαμε.

Αγαπώ τον σύλλογο και τους οπαδούς και επιθυμώ να συμβάλλω ώστε να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που ανήκουμε.

Έχουμε μία καλή, νεανική ομάδα και χρειάζεται να δουλέψουμε ομαδικά για να συμμετέχουμε ξανά στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο".

Να σημειωθεί ότι ο Μπέιλ έχει πετύχει 29 γκολ σε 160 συνολικά εμφανίσεις του με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, ενώ μεταξύ των ομάδων που εμφανίζονταν διατεθειμένες στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του ήταν και οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ