2012-06-27 17:23:02
Φωτογραφία για Επίσκεψη Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη
από το Γραφείο Τύπου

Με πρωτοβουλία του Προέδρου και του Δ.Σ. του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος και μετά από συντονισμένες ενέργειες με την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη η Α.Ε. o Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Rosen Plevneliev (Ρόσεν Πλέβνελιεφ) αποδεχόμενος την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την αναγόρευση του σε Επίτιμο Διδάκτορα.

Για τον σκοπό αυτό στις 25 Ιουνίου 2012, ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος κ. Χρήστος Καζαντζής μαζί με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χάρρυ Παπαπανάγο, πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στην Σόφια, κατά την οποία του επέδωσαν την σχετική απόφαση του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και την επίσημη πρόσκληση του Επιμελητηρίου προκειμένου να παρευρεθεί και απευθύνει χαιρετισμό κατά την Τελετή της Επίσημης Έναρξης Λειτουργίας του, τις οποίες και αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.


Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 17:00.

Αμέσως μετά, η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Rosen Plevneliev θα απευθύνει χαιρετισμό στην Τελετή για την Επίσημη Έναρξη Λειτουργίας του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

Μετά την τελετή θα δοθεί δεξίωση προς τιμή του Προέδρου στο φουαγιέ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ