2012-06-27 16:54:03
Φωτογραφία για Υπόθεση της Ιβηρικής ο πρώτος ημιτελικός!
Η αγωνία κορυφώνεται στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, καθώς απόψε ξεκινάει η ημιτελική φάση του Euro 2012... με την παρουσία των τεσσάρων εκ των καλύτερων ίσως ομάδων του τουρνουά. Στον πρώτο ημιτελικό έχουμε τη μάχη της Ιβηρικής ανάμεσα στην Πορτογαλία και την κάτοχο του τροπαίου, Ισπανία.

Οι «Φούριας Ρόχας» προβάλλουν ως το λογικό φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έχει πάρει προσωπικά το θέμα και είναι αποφασισμένος να στεναχωρήσει τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ. Η νίκη των Ισπανών προσφέρεται στο 2.00, ενώ ο «άσσος» των Πορτογάλων παίζεται στο υψηλό 4.70. Όσον αφορά την πρόκριση οι αποδόσεις είναι στο 1.49 και 3.00 αντίστοιχα.

Η τάση που επικρατεί στις αγορές των Under-Over είναι ότι θα πάμε σε ένα κλειστό ματς, με το Under να ανταλλάσσεται στο 1.56 και το Over να κυμαίνεται από 2.72-2.76.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά των Σκόρερς, με τους Τόρες (4.00) και Φάμπρεγας (4.00) να είναι οι επικρατέστεροι για να σκοράρουν από πλευράς Ισπανίας, την ώρα που ο Ρονάλντο δίνεται στο 2.98 για την Πορτογαλία και αμέσως μετά ακολουθούν ο Αλμέιδα (7.40) και ο Νάνι (8.00).


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα των ημιτελικών του Euro 2012, επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/.

Επιπλέον, μέσα από το Twitter μπορείτε να παρακολουθήσετε Live την εξέλιξη όλων των αγώνων του Euro, τις μεταβολές στις αποδόσεις και ό,τι άλλο συμβαίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Κάντε Follow στο Betfair_Hellas και μπείτε στο παιχνίδι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ