2012-06-27 15:36:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την παραποίηση των αποτελεσμάτων στα αθλήματα των Στρατιωτικών σχολών
Προσφατα ο γιος μου εδωσε τις απαραιτητες εξετασεις προκειμενου να γινει δεκτος σε Στρατιωτικες σχολες Αφου περασε με επιτυχια τα ψυχοτεχνικα και Ιατρικα τεστ ηρθε η σειρα των αθλητικων.

Στο αγωνισμα των 1000 μετρων ειχε ενα μικρο ατυχημα καθως συναθλητης του, κατα λαθος, τον χτυπησε στο ποδι με αποτελεσμα να παθει κραμπα και να σπευσει ο Ιατρος της Αεροποριας που ηταν παρων ωστε να τον επαναφερει.

Κατοπιν ερωτηθηκε αν επιθυμει να τρεξει παλι απο την αρχη και εκεινος δεχτηκε ...

Οταν τελειωσε του ειπαν οτι ο χρονος του ηταν 4' 20'' και οτι περναει οριακα ... Μετα απο λιγο τον ξαναφωναξαν και του ειπαν πως τελικα ο χρονος ηταν 4' 21'' οποτε κοβεται (μαλιστα του εδειξαν στο χαρτι που σημειωναν τους χρονους οτι στο ονομα του ειχαν βαλει 4'20'')! εκεινος συνεχισε και στο τελευταιο αθλημα ολοκληρωνοντας την διαδικασια.

Το οριο των 4' 20'' αφορα (απο τις σχολες που ειχαν δηλωθει) μονο την σχολη Ικαρων / Ιπταμενοι, ενω για τις υπολοιπες το οριο ειναι 4' 30'' ... Με εκπληξη λοιπον ειδαμε πως φερεται ως "αποτυχων" σε ολες τις δηλωθείσες Στρατιωτικες σχολες!


Σε σχετικη ερωτηση και οταν επιτελους καταφερα να επικοινωνησω, ελαβα την απαντηση πως ο γιος μου εγκατελειψε και δεν ετρεξε καν το αγωνισμα των 1000 μετρων!

Που διαολο λοιπον ειναι αυτη η περιβοητη διαφανεια στις εξετασεις, και με ποιο δικαιωμα μπορει ο οποιοσδηποτε να στερησει με ψευτιές το συγκεκριμένο μελλον απο ενα παιδι που δουλεψε για χρονια σκληρα εχοντας ενα οραμα για την ζωη του;

Ντροπη σας κυριοι ... Δυστυχως μονο αυτο εχω να πω, γνωριζοντας καλα οτι δεν μπορω να κανω τιποτα περισσοτερο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ