2012-06-27 14:06:10
Φωτογραφία για Γιατρός εκφράζει απορίες… για τη χειρουργική επέμβαση στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά… !!!
Από τον Ορέστη Δημητριάδη.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναρρώνει ήδη στο σπίτι του όπου είχε, όπως ακούσαμε, και τις πρώτες συνεργασίες για την πορεία του κυβερνητικού έργου. Θα πρέπει να παραμείνει, όπως έγινε γνωστό, σε ακινησία για αρκετές ημέρες ενώ δεν θα μπορέσει να μεταβεί στην πολύ κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Επίσης, θα «μετακινηθεί» προς τα πίσω η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων και της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν δυσκολίες. Επομένως τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι εύλογα. Και θα μου επιτρέψετε να τα διατυπώσω όχι μόνο ως γιατρός αλλά και ως πολίτης αυτής της χώρας. Πότε θα υπάρξει η επόμενη ενημέρωση για την μετεγχειρητική πορεία του κ. Σαμαρά; Από ποιον θα γίνει; Από τον θεράποντα ιατρό κ. Π. Θεοδοσιάδη και μόνον;

Έχει κριθεί σκόπιμο να ζητηθεί και μια δεύτερη ιατρική γνώμη αφού αναγνωρίζει και ο κ
. Θεοδοσιάδης ότι το περιστατικό ήταν βαρύ και η περίπτωσή του ιδιαίτερα δύσκολη; Δεν ξεχνάμε ότι σε άλλες περιπτώσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του δημοσίου βίου (για να μη μιλήσουμε για το εξωτερικό) υπήρχε μια σταθερή πρακτική να συγκαλείται ιατρικό συμβούλιο ώστε να λαμβάνονται υπόψη όλες οι απόψεις. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας μας και μάλιστα σε αυτή την πολύ κρίσιμη για τη χώρα και το έθνος περίοδο.

Και αυτές οι απορίες δημιουργούνται όχι για κάποιον ιατρικό λόγο -αφού όλα εξελίσσονται καλά, όπως διαβεβαιώνεται- αλλά για να μάθουμε αν θα υπήρχε δυνατότητα ο κ. Σαμαράς να επανέλθει, πλήρως, πολύ ταχύτερα στα καθήκοντά του. Και να είχε σταθεί δυνατό να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής.
troktiko.eu
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ