2012-06-27 12:44:22
Φωτογραφία για Αναζητείται ο αντι-Σπυρόπουλος, που δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό
Ο Νίκος Σπυρόπουλος δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και ήδη οι "πράσινοι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Τζαβέλλας και Εντιμάρ οι πρώτες επιλογές, Άντι ο επιλαχών.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νίκο Σπυρόπουλο για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών πιθανότατα δεν θα γίνει αποδεκτή από τον διεθνή αμυντικό.

Ο αριστερός μπακ του "τριφυλλιού" δεν είναι ικανοποιημένος από τη μείωση αποδοχών (200.000 ευρώ ετησίως) και αναζητά την τύχη του στο εξωτερικό, όντας μάλιστα σε συζητήσεις με ομάδα της Serie B στην Ιταλία.

Επομένως, στον Παναθηναϊκό έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες να βρουν τον αντικαταστάτη του και το μυαλό όλων πήγε κατευθείαν στον Γιώργο Τζαβέλλα. Το όνομα του διεθνή αμυντικού είχε ακουστεί και νωρίτερα το καλοκαίρι, αλλά ως γνωστόν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες για να αποκτηθεί, καθώς εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι υψηλές (500.000 ευρώ το χρόνο).


Γι' αυτό και εξετάζεται μία ακόμη... γνώριμη επιλογή, αυτή του Εντιμάρ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ξάνθη, πραγματοποιώντας μάλιστα μία πολύ καλή χρονιά. Δεδομένης όμως της υψηλής ρήτρας του, η θρακιώτικη ομάδα δεν τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή και ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στη ρουμανική Κλουζ, όπου και ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Αν πάλι κριθεί δύσκολη και η περίπτωση του Εντιμάρ, τότε οι "πράσινοι" έχουν στα υπόψιν τους και τον Ντέιβιντ Άντι, που αγωνίστηκε δανεικός στον Παναιτωλικό, αλλά πλέον επέστρεψε στην Πόρτο, με την οποία έχει συμβόλαιο επίσης έως το 2-13.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ