2012-06-27 12:30:06
Φωτογραφία για Κίνδυνος για Άρη!
Ο Άρης κινδυνεύει να μην πάρει αδειοδοτηθεί ούτε από την ΕΕΑ και να μην πάρει έτσι το «πιστοποιητικό συμμετοχής». Καταρρίπτονται οι εγγυητικές επιστολές της ΠΑΕ, η μία μετά την άλλη.

Ο Άρης δεν αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ και κινδυνεύει να μην αδειοδοτηθεί και από την ΕΕΑ, η οποία στη συνεδρίαση της Τρίτης 26/6 προχώρησε σε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής λόγω χρέους στον ποδοσφαιριστή Ρικάρντο Φατί.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που καταρρίπτεται εγγυητική επιστολή των κίτρινων, καθώς είχε προηγηθεί η υπόθεση οφειλής στον Διγενή για την μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό το 2008, ύψους 200.000 ευρώ.

Ο Άρης ήταν υποχρεωμένος να καταβάλλει το ποσό στην προηγούμενη ομάδα του διεθνούς στόπερ, πράγμα που δεν έγινε και ο Διγενής πήγε αρχικά στο δικαστήριο και εν συνεχεία στην ΕΕΑ.

Αν τον Αύγουστο που θα δοθούν οι αδειοδοτήσεις δεν εξοφλήσει ο Άρης το χρέος και στον Φατί, ενώ εκκρεμούν και άλλες προσφυγές παικτών, ο σύλλογος κινδυνεύει να μην πάρει «πιστοποιητικό συμμετοχής».

Ωστόσο, με τον νέο νόμο δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Δ' Εθνική, ενώ το ίδιο πρόβλημα αναμένεται να έχουν και άλλες ΠΑΕ. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι έχουν μπει στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ ποινές που θα επιβάλλονται ανάλογα με το παράπτωμα από τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου, οι οποίες ίσως είναι εξίσου εξαντλητικές.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ