2021-12-11 10:32:41
Φωτογραφία για Αλλάξτε την αισθητική του υπνοδωματίου μόνο με μια ...παπλωματοθήκη
Τα λευκά είδη, γενικά, καθορίζουν την εικόνα κάθε κρεβατοκάμαρας και ανήκουν στα χρηστικά στοιχεία που ταυτόχρονα λειτουργούν πολύ έντονα και διακοσμητικά. 

Στην πραγματικότητα ένα υπνοδωμάτιο διαμορφωμένο με όχι πολλά έπιπλα και επιμέρους στοιχεία μπορεί να βασιστεί διακοσμητικά αποκλειστικά στα υφάσματα και την περίοδο του χειμώνα μια εντυπωσιακή παπλωματοθήκη μπορεί να αναδειχθεί στο κεντρικό χρωματικό στοιχείο του χώρου. 

Η Γαλλική εταιρία La Redoute -που από το 2017 η αποκλειστική αντιπροσωπεία πωλήσεών της στην Ελλάδα ανήκει στην Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε-  διαθέτει πραγματικά μια από τις ποιοτικότερες και εξαιρετικών σχεδίων παπλωματοθήκες. 

100% βαμβακερές παπλωματοθήκες με εξαιρετικά φινιρίσματα και πολύ ιδιαίτερα σχέδια, που διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων.

Μια από τις ποιοτικότερες και πιο ιδιαίτερου design συλλογές σε παπλωματοθήκες της αγοράς, που πραγματικά θα αναβαθμίσουν την συνολική αισθητική του υπνοδωματίου σας.  

Ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα τα πολύ ταιριαστά σχέδια για χώρους διαμορφωμένους σε Boho στυλ. αλλά και τις διπλής όψης παπλωματοθήκες που συνδυασμένες με τα αντίστοιχα σεντόνια δημιουργούν ένα πραγματικά εξαιρετικό σύνολο.  

Δείτε ΕΔΩ όλη την συλλογή της La Redoute σε παπλωματοθήκες
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ