2012-06-27 09:14:18
Φωτογραφία για ΣΕΡΕΝΟ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δεν έχει ενημερωθεί από κάποιον επίσημα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Ενρίκε Σερένο, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του Ζαρντίμ δεν υστερεί σε τίποτα από τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο 27χρονος αμυντικός της Πόρτο δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, ο οποίος με δηλώσεις του στη "SportDay", τόνισε ότι το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί δέλεαρ, ενώ είπε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Ζαρντίμ.

Ο Ενρίκε Σερένο δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν μου έχει πει κάτι η Πόρτο ή ο μάνατζέρ μου, δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος από τον Ολυμπιακό μαζί μου. Η Πόρτο μου έχει πει να είμαι παρών στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία ξεκινά στις 12 Ιουνίου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον μου, δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνω. Υπάρχει ενδιαφέρον από ισπανικές και γερμανικές ομάδες».

Για το αν οι ερυθρόλευκοι υστερούν σε δυναμική σε σχέση με γερμανικές ή ισπανικές ομάδες: «Οχι, σε καμία περίπτωση. Είναι μία μεγάλη ομάδα, διεκδικεί συνέχεια τίτλους και παίζει στο Champions League. Κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει στο Champions League. Κι εγώ προφανώς θα το ήθελα, θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δεχτεί κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό».

Για το αν ξέρει το Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Δεν τον γνωρίζω. Είναι νέος προπονητής, είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Μπράγκα, είναι ανερχόμενος, νομίζω πως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχουμε μιλήσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ