2012-06-26 23:00:18
Φωτογραφία για Διάσημος Σκωτσέζος αθλητής, νεκρός στην Κέρκυρα!
Σοκ σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία από την είδηση του θανάτου, του διάσημου αθλητή ιππασίας, Campbell Gillies, στην Κέρκυρα, όπου είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε τραγικό θάνατο στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε στον Κάβο.

Ο νικητής σε βρετανικά πρωταθλήματα ιπποδρομιών βρισκόταν στο νησί με ακόμη  τέσσερις γνωστούς τζόκεϊ από τη Μ. Βρετανία καθώς και τον επικεφαλής της φάρμας στην οποία ανήκε. Ήδη, ο βρετανικός τύπος φιλοξενεί δεκάδες δηλώσεις από αθλητές και παράγοντες της Αγγλίας οι οποίοι δηλώνουν συντετριμμένοι από το θάνατο του αθλητή.

Ο Gillies είχε νικήσει μόλις το Μάρτιο το φημισμένο αγώνα του Cheltenham, ενώ το άλογο με το οποίο έτρεχε είχε χάσει τη ζωή του τον περασμένο μήνα σε ατύχημα, όταν πήδηξε το φράχτη της φάρμας και χτυπήθηκε από φορτηγό στον παρακείμενο δρόμο.

«Επιβεβαιώνουμε το θάνατο και παρέχουμε ψυχολογική βοήθεια στους οικείους του τις δύσκολες αυτές ώρες», δήλωσε σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ