2012-06-26 22:10:23
Φωτογραφία για ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ: ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΕΡΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ!
Μια επένδυση για το μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του 20χρονου γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη από τον Εθνικό Γαζώρου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας πρώην, πλέον, συμπαίκτης του νεαρού πορτιέρο στο "RedPlanet.gr". επικοινώνησε με τον Χρήστο Οξύζογλου,

Συγκεκριμένα ο 27χρονος μέσος του Εθνικού Γαζώρου, Χρήστος Οξύζογλου, είπε αναλυτικά για τον Ανδρέα Γιαννιώτη:

- Χρήστο πιστεύεις πως ο Γιαννιώτης έχει το ταλέντο και την ικανότητα να παίξει στον Ολυμπιακό;

"Στα τόσα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν έχω δει πιο γνήσιο ταλέντο, ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα. Σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του και την θέληση που δείχνει στις προπονήσεις, το ταλέντο του γίνεται ακόμη πιο σπάνιο. Έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

- Πέρσι παίξατε μαζί. Είχε άγχος στα παιχνίδια ή ήταν άνετος; Πως τον είδες;

"Παρά το νεαρόν της ηλικίας του αγωνίζεται λες και είναι τερματοφύλακας με πολλά χρόνια εμπειρίας. Τον κοιτάς στα παιχνίδια και λες αποκλείεται αυτός να είναι 19-20 χρονών... Εμπνέει σιγουριά, ηρεμία και εμπιστοσύνη, ακόμη και σε δύσκολες έδρες με πολύ κόσμο. Φαινόταν από μακριά ότι το παιδί αυτό έχει μέλλον".


- Με την μπάλα στα πόδια είναι καλός; Το 'χει;

"Είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Έχει "αέρα". Δεν φοβάται, πασάρει σωστά και τα βολέ του έχουν την ανάλογη ακρίβεια. Εξάλλου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει την ικανότητα να παίζει με την μπάλα στα πόδια. Ο Ανδρέας το έχει αυτό και τώρα στον Ολυμπιακό θα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί περαιτέρω".

- Σαν χαρακτήρας, εσύ που τον έζησες, τι λέει;

"Είναι ήρεμος και πολύ σοβαρός. Πολύ ώριμος για την ηλικία του. Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του θα τον βοηθήσουν πολύ στο να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής. Ειδικά αν συνεχίσει να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο στις προπονήσεις θα κάνει μεγάλη καριέρα. Εξάλλου στον Ολυμπιακό θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με ανθρώπους πολύ ικανούς και έμπειρους που θα τον βοηθήσουν. Τον πιστεύω πολύ και τολμώ να πω, πως οι προδιαγραφές του είναι ανώτερες από του Μέγκιερι! Θα γίνει καλύτερος από τον Ούγγρο, αν δεν είναι ήδη!".

- Μειονεκτήματα στο παιχνίδι του;

"Γενικά έκανε μια φοβερή χρονιά. Πραγματικά ήταν εξαιρετικός. Το μόνο μειονέκτημα του είναι πως ακόμη δεν μιλάει αρκετά μέσα στο παιχνίδι για να κατευθύνει τους συμπαίκτες του. Πρέπει να φωνάζει περισσότερο και να δίνει οδηγίες στους αμυντικούς του όταν η ομάδα αμύνεται. Αυτό όμως είναι κάτι που με τον καιρό και την εμπειρία βελτιώνεται πολύ εύκολα. Μόλις "λυθεί" θα το κάνει και αυτό χωρίς καμία δυσκολία".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ