2012-06-26 21:00:10
Φωτογραφία για Να παντρευτεί στην Ιθάκη σκέφτεται η Μενούνος
Η Μαρία, που βρίσκεται στη χώρα μας με τους γονείς της, μίλησε για τις ολιγοήμερες διακοπές της Πολύ προσωπικές αποκαλύψεις έκανε η Μαρία Μενούνος στο πάρτι γενεθλίων του καλού της φίλου Σωτήρη Κυρανάκου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι η νονά της κορούλας που πρόκειται να φέρει στον κόσμο η αγαπημένη της φίλη Μαριέττα Χρουσαλά. Εξάλλου, προέτρεψε τους ξένους να έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα.

«Είναι πανέμορφα εδώ! Κάθε φορά που έρχομαι αναπνέω. Κρίμα που δεν έχω περισσότερο χρόνο. Θα μείνω μία ακόμα εβδομάδα» δήλωσε η Μαρία σύμφωνα με την Espresso.

Η Μαρία, που βρίσκεται στη χώρα μας με τους γονείς της, μίλησε ακόμα για τις ολιγοήμερες διακοπές της στη Ζάκυνθο και στην Ιθάκη με τους φίλους της Μαριέττα Χρουσαλά και Λεό Πατίτσα, υπογραμμίζοντας ότι πέρασε εκπληκτικά, ενώ έκανε λόγο και για ένα εκκλησάκι στο νησί του Οδυσσέα που την εντυπωσίασε.

Με την ευκαιρία, κάποιος την παρότρυνε να πάρει παράδειγμα από τη φίλη της τη Μαριέττα Χρουσαλά και να νοικοκυρευτεί σύντομα κι εκείνη. Μάλιστα, της έριξε την ιδέα ο γάμος να τελεστεί στην Ιθάκη, στο εκκλησάκι που την ενθουσίασε τόσο. Και σαν να της άρεσε αυτό που άκουσε, σχολίασε: «Γιατί όχι; Ωραία ιδέα».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ