2012-06-26 20:39:03
Φωτογραφία για Η Rovio κυκλοφόρησε το Angry Birds Heikki
Μετά από αρκετό καιρό αναμονής η Rovio έκανε διαθέσιμη σήμερα την νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού Angry Birds σχετικά με τη Formula 1 με τίτλο... “Angry Birds Heikki”. Το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον Φινλανδό οδηγό της Formula 1 Heikki Kovalainen, τον οποίο η εταιρεία σπονσοράρει.

Το Angry Birds Heikki είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε browser συμβατό με flash και απαιτεί εγγραφή προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι αποτελείτε από 12 πίστες οι οποίες ξεκλειδώνονται ταυτόχρονα με την εξέλιξη του Grand Prix ανάλογα με τη χώρα στην οποία φιλοξενείται κάθε φορά.

Σε κάθε πίστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έξτρα χαρακτηριστικό,για να το ενεργοποιήσετε θα σας ζητηθεί ένας κωδικός. Για να βρείτε τον κωδικό θα πρέπει να μπείτε στην Heikki Kovalainen Official Fan Page και ναι βρείτε τον Power up code.

Αναμένουμε στο μέλλον και περισσότερες παρόμοιες συνεργασίες της Rovio για την προώθηση μεμονωμένων ατόμων με τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων του πετυχημένου brand name του Angry Birds.

trypies-tsepes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προσπαθούμε για μεταγραφές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Προσπαθούμε για μεταγραφές"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ