2012-06-26 20:00:24
Φωτογραφία για ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ!
Σε διακοπές βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Όλοφ Μέλμπεργκ μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ώστε να δει πού θα τον βρει η νέα σεζόν.

Εξαιρετικά ομιχλώδες παρουσιάζεται το τοπίο σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο διεθνής Σουηδός μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σουηδίας στο Euro βρίσκεται σε διακοπές αι προσπαθεί να ηρεμήσει, περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις Ο 35χρονοσ διεθνής Σουηδός στόπερ σύμφωνα με τα όσα προκύπουν, δεν έχει ξεχάσει τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, όπως προκύπτει από πληροφορίες, στο περιβάλλον του τόνιζε πόσο υπέροχα πέρασε στην Ελλάδα αυτά τα τρία χρόνια όπου βρέθηεκ στον Θρύλο, το πόσο ευχαριστημένος είναι στην Αθήνα και το πόσο καλό του έκανε στην καριέρα του ότι αγωνίστηκε στους Πειραιώτες.

Το θέμ απαραμονής του στον Ολυμπιακό, πάντως έχει «παγώσει», από την στιγμή που οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Ολυμπακός δεν είναι διατεθειμένος να «ανεβάσει» και άλλο την προσφορά του.

Ο Μέλμπεργκ από την πλερά του, ωστόσο, δεν δείχνει να βιάζεται,. Θα μελετήσει διεξοδικά όλες τις προστάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του και ανάλογα θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ