2012-06-26 17:38:18
Φωτογραφία για Στα courts του Wimbledon με την Betfair και με άπειρες επιλογές στοιχηματισμού.
Η καρδιά του παγκόσμιου τένις χτυπά αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στα courts του Wimbledon, όπου διεξάγεται το φημισμένο Grand Slam. Τα κορυφαία ονόματα του τένις, άνδρες και γυναίκες, ρίχνονται στη «μάχη» για τα τρόπαια, με την Betfair να προσφέρει πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα.

Στους άνδρες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Σέρβος προσφέρεται στην Betfair σε απόδοση 2.62, ενώ ακολουθούν οι Ναδάλ (3.25), Φέντερερ (5.80) και Μάρεϊ (17.00). Το μεγάλο… στοίχημα ακούει στο όνομα Ρότζερ Φέντερερ και στην ευκαιρία που έχει να επιστρέψει στο Νο1 της ATP. Για να συμβεί αυτό, ο Ελβετός πρέπει ν’ αποκλείσει τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά και εν συνεχεία να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam, μετά από δυόμιση χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο θα γράψει ιστορία, καθώς εκτός του ότι θα φτάσει τον Σάμπρας στις επτά κατακτήσεις, θα τον ξεπεράσει και στις περισσότερες εβδομάδες παραμονής στο Νο1 της ATP.


Στις γυναίκες, μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Βένους Γουίλιαμς, της εν ενεργεία τενίστριας με τους περισσότερους τίτλους (πέντε) από τον πρώτο κιόλας γύρο, η Σαράποβα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η Ρωσίδα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του Wimbledon μετά από οχτώ χρόνια και να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της, στο συγκεκριμένο Grand Slam. Στο 3.35 ανταλλάσσεται στην Betfair η κατάκτηση του Wimbledon από την Σαράποβα, η οποία έρχεται με… φόρα από την κατάκτηση του Roland Garros, ενώ ακολουθούν οι Σερένα Γουίλιαμς με 4.30, η Πέτρα Κβίτοβα με 7.60 και η Βικτόρια Αζαρένκα με 10.00.

Παράλληλα, η Betfair σας προσφέρει τη δυνατότητα του live video των αγώνων για το Wimbledon, μέσω της πλατφόρμας της στο http://livevideo.betfair.com/.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χάος στην εμπορία της ΔΕΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χάος στην εμπορία της ΔΕΗ
Η εποχή του … παγωτού!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εποχή του … παγωτού!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ