2012-06-26 17:16:10
Φωτογραφία για ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΕΡΕΝΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΟ
Ο μάνατζερ του Ενρίκε Σερένο, Αντόνιο Ντα Σίλβα Τεισέρα, σε δηλώσεις του στο «gazzetta.gr» ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του δεν έχει ενοχληθεί από κανένα Ο ατζέντης του αμυντικού των «Δράκων» υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είχε καμία ειδοποίηση ούτε από τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και από τον ΠΑΟ, παρά τα όσα γράφονται στον ελληνικό Τύπο:

«Έχω πληροφορηθεί και για τις δύο ομάδες από τον Τύπο. Έχω μάθει για το τι γράφετε στην Ελλάδα.

Επισήμως όμως εμείς δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Εμάς δεν μας έχει προσεγγίσει κανένας. Δεν μας έχει μιλήσει κανείς ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από τον Παναθηναϊκό», απάντησε χωρίς δισταγμό ο Πορτογάλος μάνατζερ.

Όσο για τι προτάσεις έχει στα χέρια του διευκρίνισε ότι «μέχρι σήμερα, μέχρι την στιγμή που μιλάμε, έχουμε προσφορές από την Ισπανία και την Γερμανία. Τις κοιτάζουμε και τις αξιολογούμε. Θα δούμε τι θα γίνει» ήταν το αρχικό σχόλιο του ατζέντη του Σερένο, ο οποίος ερωτηθείς για τις προθέσεις του πελάτη του τόνισε:

«Δεν έχει καταλήξει ακόμα. Μπορεί να φύγει από την Πόρτο, μπορεί και όχι. Όπως ξέρετε δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μπορεί ν' αποχωρήσει έτσι απλά».

Σημαντικό ρόλο στην λήψη της πλέον καθοριστικής απόφασης για το ποδοσφαιρικό του μέλλον θα παίξουν «οι προτάσεις που θα έχουμε. Εξαρτάται από τις προσφορές και τις συνθήκες στην Πόρτο το εάν θα μείνει ή όχι. Φαντάζομαι πως εντός των προσεχών ημερών θα είμαστε σε θέση να πούμε ακόμα περισσότερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ