2012-06-26 16:51:34
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε και φεύγει από τη Μαρσέιγ ο Ντεσάμπ
Έντονα δυσαρεστημένος για όσα συμβαίνουν στη Μαρσέιγ είναι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος έχει υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση της Μαρσέιγ σύμφωνα με την "Equipe". Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Την παραίτησή του στη διοίκηση της Μαρσέιγ υπέβαλε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σύμφωνα με την "Equipe".

Ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της γαλλικής ομάδας από το 2009 και έχει συμβόλαιο ως το 2014 δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο "Βελοντρόμ" και γι' αυτό προχώρησε στην εν λόγω κίνηση.

Ωστόσο, προς το παρόν ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσέν Λαμπρούν, δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση του Ντεσάμπ. Ο τελευταίος, όμως, δεν πρόκειται να μεταπεισθεί κι έτσι η φυγή του από είναι αναπόφευκτη.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι πολύ δυσαρεστημένος με την πορεία της ομάδας του τη σεζόν που μας πέρασε, ενώ εκτιμά πως δεν υπάρχουν φιλοδοξίες στον σύλλογο για να παραμείνει σε αυτόν. Συν τοις άλλοις, οι σχέσεις του με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζοζέ Ανιγκό, είναι πολύ κακές.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ομάδα που να έχει συνδεθεί με την απόκτησή του αυτή τη στιγμή, παρόλο που στο παρελθόν υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές πλευρές, τις οποίες είχε απορρίψει ο Ντεσάμπ λόγω της Μαρσέιγ.  

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ