2012-06-26 14:45:06
Φωτογραφία για Θα πάει για Φάρνερουντ
Η περίπτωση του Αλεξάντερ Φάρνερουντ κερδίζει συνεχώς πόντους στον Ολυμπιακό και σύντομα – εκτός απροόπτου – αναμένεται να ανοίξουν δίαυλο διαπραγματεύσεων με τους Ελβετούς

Μέρα με τη μέρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ζητάει την απόκτηση του Σουηδού Φάρνερουντ. Ο 28χρονος μέσος είναι πολυθεσίτης, ένα στοιχείο πολύ σημαντικό για τον Πορτογάλο τεχνικό, που κάνει τον Φάρνερουντ να έχει αναδειχθεί σε διακαή πόθο του προπονητή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η Ελβετική Γιουγκ Μπόις έχει δεμένο με συμβόλαιο τον παίκτη έως το 2016, ωστόσο τον παραχωρεί. Το αντίτιμο για να δώσει το πράσινο φως στην απόκτησή του είναι ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ, όμως αν ο Ολυμπιακός κάνει μια προσφορά που πλησιάζει το 1,5 εκ. ευρώ θεωρείται πολύ πιθανό να πει το «ναι».

Πάντως, αν προκριθεί η περίπτωση του Φάρνερουντ από το ερυθρόλευκο «συμβούλιο» και γίνει η κίνηση από τον Ολυμπιακό, το ποσό (στην πρώτη κρούση τουλάχιστον) δύσκολα θα ξεπεράσει τα 1,2 εκ. ευρώ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ