2012-06-26 13:18:26
Φωτογραφία για Ο Μπόλονι είχε πρόβλημα μαζί μου
Αποφασισμένος να τιμήσει το συμβόλαιο του και να διεκδικήσει τις ευκαιρίες με τον Δώνη στον πάγκο, παρουσιάστηκε με δηλώσει του στον Sport103FM ο Ρομπέρτ. Αναφερόμενος στο ότι πέρσι δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής δήλωσε:«Εχω την αίσθηση ότι ο Μπόλονι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Στο ξεκίνημα μου είχε μιλήσει με καλά λόγια, αλλά η μη χρησιμοποίηση μου με έριξε ψυχολογικά.

Παρά τη δουλειά στις προπονήσεις δε μπορούσα να πάρω τα πάνω μου. Στη διάρκεια της χρονιάς δε μιλήσαμε. Μου είχε πει ότι του αρέσω σαν παίκτης. Νομίζω ότι δεν του άρεσα σαν ποδοσφαιριστής και για αυτό δεν πήρα ευκαιρίες. Με τον νέο προπονητή ελπίζω ότι θα πάρω ευκαιρίες. Θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».Για το τι περιμένει φέτος:

«Περιμένω την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Περιμένω να υπάρχει μία καλύτερη σεζόν για την ομάδα και για εμένα, γιατί πέρσι ήταν μία δύσκολη περίοδος. Φέτος έχουμε έναν καινούργιο προπονητή και ελπίζω να πετύχουμε κάτι στο Κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα. Να πετύχουμε κάτι καλό αυτήν τη χρονιά».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ