2012-06-25 11:56:20
Φωτογραφία για ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΚΕ
Η είδηση του θανάτου του 24χρονου ποδοσφαιριστή Μίκι Ροκέ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), έφερε την άμεση αντίδραση αρκετών ποδοσφαιριστών της εθνικής Ισπανίας, όπως ο Ράμος και Φάμπρεγκας, και όχι μόνο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των «φούριας ρόχας» έγραψαν σχόλια στις προσωπικές τους σελίδες στο Twitter και δεν έκρυψαν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 23χρονου άσου.

Επίσης, σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε τα σχετικά tweets:

Ρεάλ Μαδρίτης: «Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ, σχετικά με τον θάνατο του παίκτη της Μπέτις»

Μπαρτσελόνα: «Στην Μπαρτσελόνα εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Αναπαύσου εν ειρήνη…».

Πικέ: «Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Τον γνώρισα όταν έπαιζε για τη Λίβερπουλ και εγώ στη Γιουνάιτεντ. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε…»


Ντε Γκέα: «Μία πολύ θλιβερή είδηση! Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Ροκέ».

Μάτα Γκαρσία: «Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Μίκι Ροκέ. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη…».

Ινιέστα: «Πολύ θλιβερή είδηση. Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και κουράγιο στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Θα μας λείψεις…».

Βαλντές: «Πολλές σκέψεις και πλήρη στήριξη από ολόκληρο τον κόσμο στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ… Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σέρχιο Ράμος: «Για ακόμη μία φορά η ζωή δεν είναι δίκαιη. Μόλις έμαθα για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ. Χωρίς λέξεις… Δεν το ήθελε αυτό ο χώρος του ποδοσφαίρου…».

Αλμπιόλ: «Μόλις μάθαμε για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ… Μία τεράστια αγκαλιά και καλή δύναμη στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Φάμπρεγκας: «Τι άσχημο νέο σήμερα. Μας άφησε ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας μαχητής. Δεν έχω λέξεις. Αναπαύσου εν ειρήνη Μίκι Ροκέ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ