2012-06-25 11:39:47
Φωτογραφία για Γενικός συναγερμός στην αεράμυνα της χώρας
Σαφέστατατο μήνυμα προς την Τουρκία και τυχόν διαθέσεις που ενδέχεται να προκύψουν με την ευκαιρία της σύγχυσης που επικρατεί στην ανατολική Μεσόγειο και στην Συρία, στέλνει ο νέος ΥΕΘΑ.

Ο σημερινός γενικός συναγερμός που δόθηκε το πρωί 9.30 (Δευτέρα 25/6/2012) σε όλα τα αντιαεροπορικά συστήματα της Ελλάδας, με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωσταράκου και με την άμεση έγκριση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σκληρό μήνυμα προς κάθε «ενδιαφερόμενο» που θα θελήσει να παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας. Η επίσημη εκδοχή, βεβαίως, αναφέρει άσκηση ετοιμότητας και καταγραφή χρόνων υλοποίησης και ολοκλήρωσης της διαταγής.

Αμέσως μετά την διαταγή, όλες οι μονάδες τέθηκαν σε κατάσταση πολέμου μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον συναγερμό μετέχουν και τα γνωστά ρωσικού τύπου αντιαεροπορικά S-300, τα οποία όμως δεν ενεργοποιήθηκαν για να μην υπάρξει περίπτωση υποκλοπής των συχνοτήτων λειτουργίας τους.


Στις αρχές του Απριλίου που μας πέρασε παράπονα είχαν κάνει οι Τούρκοι για εγκλωβισμό Πολεμικών τους αεροσκαφών από Ελληνικά αντιαεροπορικά συστήματα!

Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της με τίτλο «Οι πύραυλοι κλείδωσαν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη», είχε ισχυρισθεί ότι στις 5 Απριλίου ελληνικά αντιαεροπορικά συστήματα εγκλώβισαν τα αεροσκάφη της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας τα RF-4E.

Δείτε το σχετικό video Πληροφορίες από Veteranos
kostasxan.blogspot.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ