2012-06-24 22:33:03
Φωτογραφία για “Τα έσπασε” ο Χαρούλης χθες στην Βέροια! [Video]
Ο Γιάννης Χαρούλης βρέθηκε στην Βέροια στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Βέροια Εύηχη Πόλη”. Στο φράγμα του Αλιάκμωνα βρέθηκαν πάνω από 2500 άνθρωποι όπου και απόλαυσαν τον αληθινό αυτό καλλιτέχνη ο οποίος ερμήνευσε νέες του και παλιές επιτυχίες για πάνω από 3 ώρες χαρίζοντας μία υπέροχη βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Τα νέα του τραγούδια έχουν γραφτεί από τον “Θανασάρα” όπως έλεγε συνεχώς ο Γιάννης Χαρούλης εννοώντας φυσικά τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Το SuperComments.Gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε.

Στο παρακάτω βίντεο ο Γιάννης Χαρούλης ερμηνεύει 3 τραγούδια.

1. Οι Άγιοι, από τον δίσκο Μαγγανείες σε στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου και μουσική του Μανώλη Πάππου.

2. Το ομώνυμο κομμάτι από την συνεργασία του Γιάννη Χαρούλη με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με τίτλο “Μαγγανείες” σε στίχους και μουσική του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

3. Της λήθης το πηγάδι, τραγούδι του Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

Στο επόμενο βίντεο το Έλα πάρε με σε στίχους του Κουμπιό Μιχάλη και μουσική του Νικολούδη Μιχάλη Επόμενο τραγούδι το Οδοιπόροι σε μουσική & στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου Το επόμενο είναι το Πάντα θλιμμένη χαραυγή ένα τραγούδι των Γιώργο Παπαδάκη & Θανάση Σκορδαλό Παρακάτω είναι το Πλύστρα του ουρανού και το Το Σκουλαρίκι σε μουσική & στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου Τέλος ακούστε το παραδοσιακό κρητικό τραγούδι Του Λασιθιού η στράτα supercomments.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ