2012-06-24 19:28:15
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι Άντιτς, Κέσελ και Γκετσεβίτσιους είναι στην... αναμονή όσον αφορά το μέλλον τους στον Ολυμπιακό, περιμένοντας να δουν αν η ερυθρόλευκηΚΑΕ ανανεώσει τα συμβόλαια τους.

Αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό ασχολούνται κυρίως με το θέμα του προπονητή, αλλά και με το "καυτό" ζήτημα του Γιώργου Πρίντεζη, σχετικά με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του. Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και άλλα θέματα, όπως το τι θα γίνει με τους κοινοτικούς Στην αναμονή, λοιπόν, βρίσκονται αυτή την περίοδο οι Πέρο Άντιτς, Μάρκο Κέσελ και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, αφού και οι τρεις έχουν συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης για έναν επιπλέον χρόνο, αλλά η διοίκηση έχει το δικαίωμα για την οψιόν ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχει το δικαίωμα ως την 15η Ιουλίου το να αποφασίσει αν επιθυμεί να ανανεώσει ή όχι την συνεργασία της με τον κάθε παίκτη εκ των τριών
. Αν θέλει, όμως, να διακόψει με κάποιον από αυτούς (ή και με όλους), θα πρέπει να το κάνει πριν τα μέσα του επόμενου μήνα, καταγγέλλοντας το συμβόλαιο του καλαθοσφαιριστή, δίνοντας του, παράλληλα και ένα σχετικό ποσό ως αποζημίωση. Εφόσον περάσει η προθεσμία, τότε ανανεώνονται αυτόματα (και νόμιμα) τα συμβόλαια και των τριών κοινοτικών με την ομάδα.

Ο Πέρο Άντιτς ήρθε πέρσι στον Ολυμπιακό υπογράφοντας συμβόλαιο 1+1, ο Μάρκο Κέσελ ερχόμενος το 2010 στην ομάδα συμφώνησε για συμβόλαιο 2+1 έτη, ενώ ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους το καλοκαίρι του 2011 έκανε "deal" για 1+1+1+1 χρόνια, με την διοίκηση να έχει με όλους εκείνη το δικαίωμα της οψιόν ανανέωσης. Το αν θα παραμείνουν βέβαια στην ομάδα είναι άγνωστο, καθώς πέρα της διάθεσης της διοίκησης, θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον τους και ο νέος προπονητής.

Το σίγουρο, πάντως, είναι, πως πριν μπει ο Ιούλιος η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, οπότε θα έχει παρθεί η απόφαση για το μέλλον των Άντιτς, Κέσελ, Γκετσεβίτσιους, νωρίτερα από την 15η Ιουλίου.

Η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να κρατήσει και τους τρεις, απλά, όσον αφορά το θέμα του Σέρβου φόργουορντ, αν θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι, θα πρέπει να συμφωνήσει στο να μειώσει τις ετήσιες οικονομικές του απολαβές ενόψει της νέας σεζόν. Βάση του αρχικού "deal" για την τρίτη του σεζόν προβλέπεται αύξηση, κάτι που οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να το κάνουν πράξη και αν ο παίκτης επιμείνει στο θέμα των χρημάτων, τότε θεωρείται δεδομένο πως θα τον αφήσουν ελεύθερο.

Και οι τρεις παίκτες, πάντως, αυτή την περίοδο, ενημερώνονται για τις όποιες εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και περιμένουν να μάθουν το τι θα γίνει και με τις περιπτώσεις τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρυθμίσεις οφειλών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρυθμίσεις οφειλών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ