2012-06-24 13:40:05
Φωτογραφία για ΠΩΣ Ο... ΛΙΝ «ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!
Ενα καινούργιο στοιχείο ήρθε να προστεθεί στο... σίριαλ, όπως εξελίσσεται, της παραμονής του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Δεν αφορά την πλευρά των ερυθρόλευκων, αλλά τις σκέψεις του διεθνούς φόργουορντ για... μετακόμιση στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Η Ενωση παικτών του ΝΒΑ, λοιπόν, κέρδισε για λογαριασμό των Τζέρεμι Λιν και Στιβ Νόβακ (παίκτες των Νικς) τη δίκη κατά του ΝΒΑ, κάτι που σημαίνει πως η Νέα Υόρκη (που έχει τα δικαιώματα του Πρίντεζη) δεν θα έχει περιορισμό στα χρήματα που θα δώσει στους δύο παίκτες και αυτόματα ανοίγει χώρος στο σάλαρι καπ για τον Πρίντεζη.

Ουσιαστικά οι Νικς μπορούν να υπογράψουν συμβόλαιο με τους δυο παίκτες δίχως να «αγγίξουν» την εξαίρεση του σάλαρι καπ που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Συνεπώς η Νέα Υόρκη μπορεί να διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό (5 εκατ. δολ.) σε κάποιους παίκτες, ο ένας εκ των οποίων ενδέχεται να είναι ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού.


Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο Γιώργος Πρίντεζης αποφασίσει να περάσει τον Ατλαντικό θα πάρει λιγότερα χρήματα από όσα μπορεί να βρει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον στην πρώτη του χρονιά.

Η απόφαση που πάρθηκε επηρεάζει έμμεσα αλλά σημαντικά την υπόθεσή του, εντούτοις αφενός μένει να φανεί (1η Ιουλίου) το κατά πόσο οι Νικς ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και αφετέρου αν η πρωτόδικη απόφαση που πάρθηκε επικυρωθεί και μετά την έφεση που αναμένεται να ασκηθεί.

Προτεραιότητα πάντως του Γιώργου Πρίντεζη είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε, ωστόσο σκέφτεται παράλληλα και το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στον «μαγικό κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ