2012-06-24 09:53:03
Φωτογραφία για H Madonna...φυλάει το DNA της!
Eίναι μια από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη - επίμονη ακούραστη, ιδανική επαγγελματίας, σχεδόν άρρωστα τελειομανής. Και ναι η λέξη "εκκεντρικότητα" δεν της είναι άγνωστη. Όμως ποτέ κανείς δεν την κατηγόρησε για αρρωστοφοβία ή για παράνοια...

Σύμφωνα με κάποια σημερινά δημοσιεύματα η Μadonna, φοβάται τόσο πολύ τις ακρότητες των πιο φανατικών θαυμαστών της, ώστε, στην τελευταία της περιοδεία, έχει δώσει οδηγίες το καμαρινι της να αποστειρώνεται πλήρως μετά από κάθε συναυλία. Γι'αυτό το σκοπό έχει συστήσει ειδική "ομάδα καθαρισμού", που έχει καθήκον να απομακρύνει κάθε ίχνος DNA που μπορεί να αφήσει πίσω της, όπως τρίχες, σάλιο, νεκρά κύτταρα δέρματος.

Για τους ίδιους λόγους, το καμαρίνι της κατασκευάζεται μόνο από δικούς της ανθρώπους - ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα να εγκαταστήσει κάποιος κρυφή κάμερα - και εκεί κανείς δεν μπορεί να μπει χωρίς τη δική της άδεια 'Αλλωστε μόνο η ίδια και τα μέλη της ομάδας της έχουν πρόσβαση στα παρασκήνια.

Οι διοργανωτές των συναυλιών της, πάντως, δηλώνουν πως "παρόλο που oι απαιτήσεις της είναι υπερβολικές, το καταλαβαίνουμε και το σεβόμαστε. Στο κάτω κάτω, όλα γίνονται για την προστασία της, ώστε και η ίδια να νιώθει άνετα..."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευρώπη σε τιμή ευκαιρίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευρώπη σε τιμή ευκαιρίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ