2012-06-24 08:30:04
Φωτογραφία για Μοντάλι: «Μπορεί να παίξει στη Ρόμα ο Τόρο»
Το φλερτ της Ρόμα με τον Βασίλη Τοροσίδη εξήγησε ο Μοντάλι, το οποίο δεν οδήγησε σε γάμο. Η τιμή του Τόρο παραμένει τσουχτερή, όμως ο παίκτης έχει μήλον της έριδος για πολλές ομάδες.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Βασίλη Τοροσίδη. Πολύ ζεστό φέρεται να είναι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Στουτγκάρδη έχει μεταφέρει πολλάκις τον... έρωτά της για τα πόδια του Τόρο στον μάνατζερ του παίκτη.

Ο μπακ του Ολυμπιακού όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο, η ρήτρα του οποίου έχει οριστεί στα 7 εκ. ευρώ. Το ποσό δεν είναι μικρό, όμως με δεδομένο ότι πλέον η συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους εκπνέει σε ένα χρόνο, μπορεί να κάνει τους Πειραιώτες να φανούν πιο διαλακτικοί.

Το περσινό καλοκαίρι όμως δεν έβαλαν νερό στο κρασί τους, και έτσι ο διεθνής άσος δεν άφησε το Λιμάνι για την Ρόμα. Παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφεραν οι Ρωμαίοι να τον κάνουν δικό τους, και παρά το γεγονός ότι έχουν αλλάξει πρόσωπα σε κομβικά πόστα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο Τοροσίδης παραμένει ψηλά στη λίστα των Ιταλών.


Ο τέως αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Τζιανπάολο Μοντάλι, αναφέρθηκε για τα όσα έλαβαν χώρα το περσινό καλοκαίρι σχετικά με τον Τοροσίδη, και μιλώντας στην εφημερίδα Real Sports εξηγεί: «Τον Τοροσίδη τον θέλαμε πέρυσι όταν ήμουν εγώ στη Ρόμα. Είχαμε ετοιμάσει πλήρη φάκελο. Τον είχα δει κι εγώ αγωνιζόμενο, αλλά και ο σκάουτέρ μας αρκετές φορές.

Είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Βασίλη και τους είχα πει τις σκέψεις μας. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Έχει ικανότητες και μπορεί να παίξει σε μια ομάδα όπως η Ρόμα».

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ