2012-06-23 22:49:53
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΤΖΟΥΡΙΤΣ;
Η απόφαση της FIVB για τον Ιταλοκουβανό ακραίο Χουαντορένα στο ρόστερ της Τρεντίνο, αανμένεται να κρίνει τη τύχη του Δημήτρη Τζούριτς στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνούς παίκτη με την μορφή δανεισμού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε διαρκείς επαφές για την αναζήτηση ενό διαγώνιου, που θα κάνει τη διαφορά και θα επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην ομάδα του Τρέντο υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα με τον Ιταλοκουβανό ακραίο Χουαντορένα, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο και με την Ζενίτ Καζάν, με τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου, σύμφωνα με το δημοσίευμα να περιμένουν με αγνωία την απόφαση της Παγκόσμια Ομοσπονδίας βόλεϊ, ώστε να "τρέξουν" τις εξελίξεις που αφορούν την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμεης σεζόν.

Η απόφαση της FIVB αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο ποσοστό και το μέλλον του Δημήτρη Τζούριτς στην Πρωταθλήτρια Ιταλίας, αφού σε περίπτωση κατά τη οποία ο Χουανορένα τιμωρηθεί, οι παράγοντες του συλλόγου του Τρέντο, θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες εύρεσης ενός Ιταλού κεντρικού και σε αυτή την περίπτωση, ο Τζούριτς θα πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.


Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση όπως και τις εξαιρετικές τους σχέσεις με τους διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο και να ξαναντύσουν τον Τζούριτς στα ερυθρόλευκα μετά από ένα χρόνο, έστω και με την μορφή δανεισμού!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ