2012-06-23 18:24:12
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΤΣΑΒΕΣ
Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο των ερυθρόλευκων, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη και θεωρούν ότι πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση.

Στην πατρίδα του Αργεντινού χαφ της Μπόκα Τζούνιορς, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ισχυρίζονται ότι οι δύο σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή και, μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, θετική άποψη για τον Τσάβες φέρεται να έχει σχηματίσει και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ενδέχεται να δώσει το «Ο.Κ.» για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Τα δεδομένα Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού και να πάρουν το υπόλοιπο 50%, εφόσον δείξει ότι έχει ικανότητες να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, ο Τύπος της χώρας του Ταγκό υποστηρίζει ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει και ένας σύλλογος από την Κίνα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ίσως να πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά της Μπόκα, η οποία θα ήθελε να ανεβάσει την τιμή του 26χρονου μέσου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ