2012-06-23 13:19:03
Φωτογραφία για Η Valencia του ταιριάζει
Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Sebastian Vettel πανηγύρισε τόσο την pole position όσο και τη νίκη στους δρόμους της Βαλένθια. 

Φέτος ξεκίνησε το ίδιο δυναμικά στα ελεύθερα δοκιμαστικά, δείχνοντας αποφασισμένος για το χατ τρικ που θα τον επαναφέρει στη κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών.

SEBASTIAN VETTEL Μονοθέσιο Νο1

1η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

21 γύροι, 2η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:40.973

2η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

33 γύροι, 1η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:39.334

«Δοκιμάσαμε κάποιες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο μας σήμερα αλλά οι χρόνοι που πετύχαμε, δεν μας επιτρέπουν ακόμα να έχουμε σαφή εικόνα για το πόσο μας βοήθησαν. Το σημαντικό ήταν να ολοκληρώσουμε και τις δύο περιόδους χωρίς προβλήματα ή απρόοπτα. Το πετύχαμε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Οι καιρικές συνθήκες θα αλλάξουν πάλι την Κυριακή. Σήμερα είχε λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες, πράγμα που θα έπαιξε το ρόλο του. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές κι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποια στρατηγική θα είναι η σωστή στον αγώνα. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός αύριο».


MARK WEBBER Μονοθέσιο Νο2

1η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

19 γύροι, 3η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:40.984

2η περίοδος ελεύθερων δοκιμών

30 γύροι, 9η θέση με καλύτερο χρόνο: 1:39.901

«Το μονοθέσιο μας λειτουργεί καλά αλλά υπάρχουν κάποιοι τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Ήμουν πιο ικανοποιημένος χρησιμοποιώντας τη πιο σκληρή γόμα ελαστικών. Η ισορροπία με τα μαλακά δεν ήταν πολύ καλή σήμερα, θα δουλέψουμε όμως πάνω σε αυτό τον τομέα απόψε. Ο άνεμος έπαιξε το ρόλο του αλλά αύριο δεν θα είναι τόσο δυνατός. Σε ότι αφορά στις αλλαγές που κάναμε στο μονοθέσιο, θα ξέρουμε τη Κυριακή αν θα αποδώσουν καρπούς. Όσο θα στρώνεται λάστιχο, η πίστα θα γίνεται όλο και πιο γρήγορη ενώ αναμένεται να ανέβουν και οι θερμοκρασίες. Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ