2012-06-23 10:30:20
Φωτογραφία για «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΑΛΛΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Γιώργο Πρίντεζη και τον Ολυμπιακό γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, «φανταστικό» όπως χαρακτήρισε ο ίδιος, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό Η "SportDay" με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει τα ακριβή ποσά και την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι πριν από το Final Four της Πόλης υπήρξε μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Έλληνα φόργουορντ και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, με τον Πρίντεζη να ζητάει 1.6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια και τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να του προσφέρουν 1.4 εκατ. Ουσιαστικά δηλαδή η διαφορά ήταν ελάχιστη.

Από τότε όμως άλλαξαν πολλά, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης όχι μόνο «χάρισε» το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στους τελικούς της Α1 κόντρα στον ΠΑΟ. Είναι λογικό επομένως ο Έλληνας παίκτης να ζητάει πλέον περισσότερα και, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στην συνάντηση που έγινε ζήτησε 2.1 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια. Αυτό όμως δεν χάλασε το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς γίνεται κατανοητό από τους Αγγελόπουλους να ανεβάσει το ποσό ο Πρίντεζης, από την στιγμή που λογικά ζητάει χρήματα που μπορεί να τα βρει στο εξωτερικό.


Από την άλλη γίνεται επίσης κατανοητό ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανεβάσει πολύ την προσφορά της (θα φτάσει μέχρι τα 1.6 εκατ. ευρώ), αφού υπάρχει η εφορία με το 40%, υπάρχει η άσχημη οικονομική κατάσταση γενικότερα αλλά και οι ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν για μελλοντικές συμφωνίες.

Άγνωστο λοιπόν παραμένει τι θα αποφασίσει ο Γιώργος Πρίντεζης αλλά είναι σίγουρο ότι οι Αγγελόπουλοι δεν θα χάσουν την εκτίμηση και την αγάπη προς το πρόσωπο του Έλληνα φόργουορντ, είτε συνεχίσει στο Λιμάνι, είτε όχι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ