2012-06-23 09:32:09
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΜΑΣΑΔΟ
Επίσημη πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο από την Τουλούζ έχει καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκφράσει επίσημα την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, μια και πριν από μερικές μέρες έκαναν πρόταση στην διοίκηση της γαλλικής ομάδας, η οποία αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουν την απάντηση των «μοβ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδες, οι οποίες προέρχονται από την Πορτογαλία, η υπόθεση του 26χρονου ποδοσφαιριστή αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα (25/6) ξεκινάει η προετοιμασία της Τουλούζ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, η διοικητική… αναρχία που επικρατεί στην γαλλική ομάδα αποτελεί… τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και γι’ αυτό το λόγο, η πλευρά του Πάουλο Μασάδο πιέζει την διοίκηση του συλλόγου, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» με το μέλλον του Ίβηρα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Σαμπιονά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το αργό μάσημα μας χορταίνει!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το αργό μάσημα μας χορταίνει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ