2012-06-22 21:04:06
Φωτογραφία για «Γερμανία vs Ελλάδας : Κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο»
Απόψε στις 21:45 το κρίσιμο ματς Ελλάδας-Γερμανίας Για ένα ματς με πολιτικό υπόβαθρο, κάνει λόγο σε σημερινό του δημοσίευμά το RT, αν και εκατέρωθεν οι ομάδες έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από την πολιτική.

Οι Γερμανοί, σύμφωνα με το άρθρο, θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην ομάδα που έστειλε σπίτι τη Ρωσία, κάνοντας την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής έκπληξη στη διοργάνωση, αλλά ξέρουν καλά ότι οι Έλληνες διεθνείς εξέπληξαν τον κόσμο του ποδοσφαίρου διεθνώς με το ευρωπαϊκό κύπελλο του 2004.

Ενδεικτικό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι μια βδομάδα πριν όσοι Έλληνες φίλαθλοι είχαν ταξιδέψει ως την Πολωνία για να δουν την Εθνική να αγωνίζεται, είχαν κλείσει άμεσα τα εισιτήρια επιστροφής, αμέσως μετά το ματς με τη Ρωσία.

Μάλιστα το σημερινό παιχνίδι θα παρακολουθήσει και η Γερμανίδα καγκελάριος, παρόλο που ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας Γιοακίμ Λεβ τραβάει αυστηρή γραμμή ανάμεσα στην πολιτική και το ποδόσφαιρο.

Στο Γκντανσκ της Πολωνίας έχουν φτάσει πολλοί Γερμανοί. Πολλοί στοιχημάτισαν υπέρ της πιθανότητας να τερματίσει πρώτη η Γερμανία στον όμιλο και της νίκης της ομάδας τους στο σημερινό αγώνα. Πρόκειται για μια πόλη, με αρκετά γερμανικά χαρακτηριστικά, αφού πριν το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν μέρος της Γερμανίας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ