2012-06-22 19:10:11
Φωτογραφία για VIDEO: Ρεχάγκελ απόψε στηρίζεις τους Έλληνες σου !
Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο πιο αγαπητός για τους Έλληνες Γερμανός, είναι ο Ότο Ρεχάγκελ Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία για το γεγονός, ότι ο Ότο αγαπά τους Έλληνες του, περισσότερο από κάθε άλλον! Μαζί μας έφτασε και μαζί του φτάσαμε στην κορυφή. Ότο απόψε είσαι με την ομάδα σου... την Ελλάδα!

Ποιος πιστεύει το αντίθετο; Τα δικά του παιδιά είναι άλλωστε αυτά που απόψε το βράδυ καλούνται να διαβάσουν τα SOS που τους υπεδήχθησαν και να αγωνιστούν σε ένα ακόμη παιχνίδι όπως τους έμαθε ο δάσκαλός τους. Με πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, πάθος, ομαδικότητα. Σαν μια καλοστημένη μηχανή. Ό,τι προβλέπεται στα γερμανικά εγχειρίδια που τους δίδαξε, κεφάλαιο προς κεφάλαιο ο Ρεχάγκελ. Και συνάμα να μπολιάσουν τα παραπάνω με την ελληνική ψυχή. Αυτή που δεν έχει, ούτε προκειται να έχει ποτέ η Γερμανία, αλλά και καμια άλλη ομάδα στον κόσμο.

Ρεχάγκελ απόψε στηρίζεις τους Έλληνες σου! Τον λαό που σου έδωσε και σε γέμισε με αγάπη, τόση, όση χρειάζεται για να χορτάσει η καρδιά και των τρισέγγονών σου. Τον λαό που σε τοποθέτησε, δίπλα, ως ίσος προς ίσους, στους Θεούς του. Στον Όλυμπό τους.


Απόψε είσαι μαζί μας. Ένας από εμάς. Δεν έχεις θέση άλλωστε δίπλα στους προπαγανδιστές. Σε αυτούς που διψάνε για ίντριγκα. Αυτούς που χλευάζουν, ταπεινώνουν και δεν σέβονται τα παιδιά σου.

Ότο, θυμήσου...

Αυτό...

 

κι αυτό...

 

κι αυτό...

 

κι αυτό...

 

 

Ότο... ξέρεις εσύ..
pinnokio.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... EURO!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... EURO!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ