2012-06-22 16:38:08
Φωτογραφία για Ο Μπάμπης ο Τρελός
Ο λαός σκέφτηκε και έπραξε ψηφίζοντας αυτούς που τόσα χρόνια κυβερνούσαν, αυτούς που κάνανε την siemens, το βατοπαίδι, τα υποβρυχιάκι, το κόψιμο των συντάξεων, των μισθών, τον ...τάφο το δικό μας αλλα και των παιδιών μας.

Μπράβο μας λοιπόν! Για άλλη μια φορά δείξαμε πόσο Έλληνες είμαστε και δεν φοβόμαστε τίποτα εξάλλου είμαστε απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Καραισκάκη και άλλων πολλών. Οπότε κάντε στην άκρη όλοι δεν φοβόμαστε μνημόνια, Μέργκελς, Σόιμπλεζ και αλλους! Εμείς θα ψηφίσουμε Νούδού και Πασοκ γιατι μπορούμε!

Αυτοι είναι οι καλύτεροι, αυτούς εμπιστευόμαστε, αυτούς επιλέγουμε και αυτούς θα επιλέξουμε!!!

( εδώ ακούγεται χειροκρότημα ).

- "Ρε συ Νίκο τι θα ψηφίσεις;"

- " Άσε μας ρε Γιώργο κυριακάτικα , δεν με λες πάμε μπανάκι να μπανίσουμε καμια γκ@μενούλ@ να πιούμε καμία μπυρίτσα και να ρίξουμε καμια βουτιά;"

- " Σε 10' είμαι κει!"

- " Τα λέμε δικέ μου!"

(εδώ ακούγεται αλλο ένα χειροκρότημα).

Μπράβο μας παιδιά, μπράβο σε όλους που ξεπουλάμε τα πάντα και συνεχίζουμε να το κάνουμε! Μπράβο σε όλους μας που καταφέραμε και γκρεμίσαμε τα όνειρα μου αλλα και τα όνειρα όλων των νέων ( ναι πρώτα αναφέρω τα δικά ΜΟΥ όνειρα με τον ίδιο εγωισμό που ψηφίσατε και εσεις τα ίδια άτομα σκεφτόμενοι το "καλό" το δικό σας και όχι της Ελλάδας ).

- " Μα... Εγώ ρε φίλε τι φταίω; Γιατί με κράζεις ε;;;"

Φίλε μου δεν φταις εσύ, μα ούτε εγώ! Φταίει ο Μπάμπης ο τρελός. Αυτός φταίει για όλα! Αυτόν να κατηγορείς για ότι συμβαίνει στην ζωη σου. Ποτε δεν φταίμε εμείς, πάντα φταίει κάποιος άλλος και στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίει ο Μπάμπης ο τρελός! Αν τον βρω.... Αν τον βρω!!!

taksidia-mialou.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ