2012-06-21 18:24:22
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Χωρίς έξι παίκτες έγινε η σημερινή προπόνηση της Εθνικής, η τελευταία στο ΟΑΚΑ πριν την αυριανή (22/6) αναχώρηση της αποστολής για την Βραζιλία.

Οι Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης», μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά εκτός προγράμματος έμειναν: Ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος, ωστόσο, αισθάνεται καλύτερα μετά το τράβηγμα, που έπαθε στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γιώργος Πρίντεζης, που εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στην γάμπα. Ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι από το νοσοκομείο, που είχε νοσηλευτεί λόγω έντονων ενοχλήσεων στο στομάχι. Εξαιτίας ενοχλήσεων στο στομάχι, απουσίασαν, επίσης, από την σημερινή προπόνηση οι Κώστας Βασιλειάδης, Βασίλης Καββαδάς. Ο εκτός, που δεν προπονήθηκε με την Εθνική, ήταν ο Αντώνης Φώτσης. Ο 31χρόνος φόργουορντ της Αρμάνι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο δεξί πόδι, που έπαθε στον πρώτο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος, και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η Εθνική αναχωρεί αύριο (22/6) το μεσημέρι για την Βραζιλία, στην οποία θα δώσει τα τρία τελευταία φιλικά ματς (με αντιπάλους την Νιγηρία, την Νέα Ζηλανδία και την Βραζιλία) πριν την συμμετοχή της στο Προολυμπιακό τουρνουά (2-8/7, Καράκας).

Την σημερινή προπόνηση της «επίσημης αγαπημένης» επισκέφθηκε συνεργείο του ΕΣΚΑΝ για έλεγχο ντόπινγκ στους διεθνείς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ