2012-06-21 11:36:02
Φωτογραφία για ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ
Πρότειναν οι Αγγελόπουλοι μέσω του μάνατζερ του Γιώργου Πρίντεζη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, συμβόλαιο για τρία χρόνια στον παίκτη με τις συνολικές απολαβές να ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ!

Η πλευρά του παίκτη τώρα, φαίνεται να επιθυμεί απολαβές που βρίσκονται λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ το χρόνο, ποσό το οποίο είναι μάλλον απαγορευμένο για τα δεδομένα του Ολυμπιακού, μιας και η ομάδα θα κινηθεί στο ίδιο οικονομικό πλαίσιο (ου μην και λίγο μικρότερο) σε θέμα μπάτζετ. Με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και το ελληνικό μπάσκετ είναι αρκετά υψηλό νούμερο και ενδεχομένως να πρέπει να πέσουν κάπως οι απαιτήσεις του παίκτη.

Ο Πρίντεζης έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ότι βρίσκεται μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΒΑ με τους Νικς να είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση (1η Ιουλίου μπορούν βάσει κανονισμών). Το ενδεχόμενο να πάει σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο δεν το έχει απορρίψει, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει για διαφορά μικρότερη των 400-500 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.


Η προσφορά των Αγγελόπουλων (περισσότερα από 2.000.000 για τρία χρόνια) είναι αρκετά καλή και ενδεχομένως να έχουν κάνει και αυτοί την υπέρβασή τους, ωστόσο σέβονται και επικροτούν την καταπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε Γιώργος Πρίντεζης και για αυτό ακριβώς το λόγο έκαναν τη συγκεκριμένη προσφορά. Διάθεση για συνεργασία υπάρχει, ο Πρίντεζης θυμάται την απόφασή του να πάει στη Μάλαγα και πόσο του στοίχισε σε θέμα καριέρας οπότε είναι λογικό να έχει δεύτερες σκέψεις για να ξαναφύγει από τον Ολυμπιακό.

Ενδεχομένως οι δύο πλευρές να γεφυρώσουν ακόμη περισσότερο το όποιο οικονομικό χάσμα υπάρχει και να μείνει ο Πρίντεζης για τρία ακόμη χρόνια στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ