2012-06-21 11:00:04
Φωτογραφία για Νέες επαφές με τον Λεονάρντο
Η ΑΕΚ είχε νέο γύρο επαφών με την πλευρά του Λεονάρντο για να τον πείσουν να δεχτεί την πρόταση των Κινέζων, ενώ τους ενημέρωσαν πως είναι ανοιχτοί και σε προτάσεις από άλλες ομάδες.

Κοπιαστική ημέρα η Τετάρτη για τους Δημητρέλο και Γκρέταρσον, οι οποίοι πέρασαν ουσιαστικά όλη την ημέρα μαζί κουβεντιάζοντας αρκετά θέματα που αφορούν τον σύλλογο, ανάμεσά τους και αρκετά διαδικαστικά.

Εκείνο όμως που απασχόλησε περισσότερο ήταν το θέμα της μεταγραφής του Λεονάρντο. Οι δύο άνδρες είχαν αρκετές διαδοχικές επαφές τόσο με τον ίδιο όσο και με τον νέο Βραζιλιάνο μάνατζέρ του.

Οι κιτρινόμαυροι τους εξήγησαν πως η πρόταση που έχουν στα χέρια τους είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Πως είναι για το καλό του ίδιου του ποδοσφαιριστή να δεχθεί την πρόταση της Κινεζικής ομάδας, ενώ από την άλλη πλευρά έτσι θα μπορέσει και ο σύλλογος να βάλει κάποια χρήματα στο άδειο ταμείο του.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή τόνισε πως δεν θα βιαστεί να απορρίψει την πρόταση, ενώ από την πλευρά τους οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ τους είπαν πως αν υπάρχει κάποια άλλη συμφέρουσα πρόταση από άλλη ομάδα να τους το γνωστοποιήσουν άμεσα και να τρέξουν τις διαδικασίες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά τις αμέσως επόμενες μέρες...

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ