2012-06-21 04:08:03
Φωτογραφία για Κύπρος: «Κλειδώνει» το νέο πακέτο μέτρων
Οριστικοποιείται το νέο πακέτο μέτρων για την οικονομία που εντός των ημερών θα τεθεί ενώπιον των Βρυξελλών, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέφανο Στεφάνου.Με δηλώσεις του στο ΡΙΚ ο Στέφανος Στεφάνου σημείωσε ότι τα μέτρα έχουν στόχο την διόρθωση των στρεβλώσεων και δεν πλήττουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η Λευκωσία, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έχει λάβει ήδη τις σχετικές αποφάσεις και προχωρά στην υλοποίηση των συστάσεων της Κομισιόν για την κυπριακή οικονομία.

Παράλληλα διέψευσε ότι τις πληροφορίες που θέλουν τις Βρυξέλλες εκνευρισμένες με το ενδεχόμενο η Κύπρος να προχωρήσει σε διακρατικό δάνειο προκειμένου να ανακεφαλαιοποιήσει το τραπεζικό σύστημα της.

Οι πληροφορίες αυτές ανέφεραν ότι ασκείται πίεση στη Κύπρο να προσφύγει στο Μηχανισμό Στήριξης. Ωστόσο, ο Στέφανος Στεφάνου υπογράμμισε ότι η Λευκωσία βρίσκει κατανόηση από τους ευρωπαίους εταίρους της για το πρόβλημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών της.

Επιπλέον εξήγησε ότι η Κύπρος δεν έχει λάβει δάνειο για την ανακεφαλαιοποίηση και εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει στη διάθεση της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ