2012-06-20 23:01:27
Φωτογραφία για Πέρασαν το σεξουαλικό βοήθημα για μανιτάρι!
Καταντροπιασμένη απέμεινε η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ για το σπάνιο είδος μανιταριού, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο για λαχανικό αλλά για σεξουαλικό βοήθημα!

Κατά τη γεώτρηση ξεθάφτηκε ένα... σπάνιο είδος μανιταριού, ανέφερε στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού στην πόλη Liucunbu της περιφέρειας Xi’an στην Κίνα. Καταφθάνοντας στο σημείο των εργασιών όπου βρέθηκε το "μανιτάρι" η δημοσιογράφος περιέγραψε το... σπάνιο λαχανικό: "Όπως βλέπουμε η μια του άκρη μοιάζει με στόμα ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει μία μικρή τρύπα που ενώνει τις δύο άκρες. Είναι πολύ τρυφερό. Μοιάζει με κρέας".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, επρόκειτο για ένα σπανιότατο, θεραπευτικό μανιτάρι, το 'Taisui' που χρειάζεται πολύ ειδικές συνθήκες για να ευδοκιμήσει.

Ωστόσο, μόλις προβλήθηκε το ρεπορτάζ, έσπασαν τα τηλέφωνα στον τηλεοπτιοκό σταθμό από τηλεθεατές που επισήμαναν ότι δεν επρόκειτο για μανιτάρι αλλά για σεξουαλικό βοήθημα για την ανδρική ικανοποίηση. Την επόμενη μέρα ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε απολογητική ανακοίνωση: "Το πρόγραμμά μας χθες προκάλεσε γέλιο", εκφράζοντας τη μεταμέλεια για παραπλανητικό και ατυχές ρεπορτάζ. "Η ρεπόρτερ μας είναι νεαρή και άπειρη!" τόνιζε η ανακοίνωση.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ