2012-06-20 19:15:36
Φωτογραφία για Το βραβείο ηλίθιας δήλωσης πάει στη..Shaya: «Aν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος»!!! (Δηλαδή αποδέχεται αυτό ακριβώς που καταδικάζει, τις κατηγορίες ανθρώπων!)
Πριν δούμε την "βαρυσήμαντη" δήλωση της ας κάνουμε λίγες σκέψεις:

1) Όποιος επιθυμεί δημοσιότητα κάνει σχετικές με το θέμα δηλώσεις. Αν τον βοηθάει και το χρώμα του δέρματος του ακόμη καλύτερα. Κερδίζει συμπάθεια και γίνεται δημοφιλής ανάμεσα στο κοπάδι τον γκοΐμ.

2) Εφόσον μιλάει για κατηγορίες ανθρώπων είναι και η ίδια ρατσίστρια. Όχι με τα κριτήρια που θέσπισε η Φύση φτιάχνοντας τις διαφορετικές Φυλές, αλλά με τα δικά της.

3) Αν θέλει να μιλήσει για ανθρώπους ας μας πει πρώτα τι είναι ο άνθρωπος και μετά να φτάσει στις κατηγορίες 4) Εμείς θα την προτείνουμε για Μις αντιφά 2013!!! Για να πάρει τον τίτλο βέβαια θα πρέπει πρώτα να διαγωνιστεί με την Miss antifa 2012, φωτογραφία της οποίας παραθέτουμε παρακάτω...

Δείτε τώρα τις δηλώσεις της:

Για το ρατσισμό που έχει δεχτεί, μίλησε η Shaya στο περιοδικό Adore της Θεσσαλονίκης.

«Όσο θυμάμαι από τη Δανία και τη Σουηδία που έζησα, όσοι πήγαιναν εκεί από άλλη χώρα για να ζήσουν και έκαναν την προσπάθειά τους εκεί κέρδιζαν τον σεβασμό των κατοίκων της περιοχής. Εδώ υπάρχουν και αυτοί που σου λένε “πήγαινε σπίτι σου που θέλεις να τραγουδήσεις ελληνικά τη στιγμή που δεν έχεις τόσο καλή προφορά”. Δηλαδή, είναι πολύ πίσω. Όμως αυτοί δεν μ’ ενδιαφέρουν. Δεν μπορούμε το 2012 να είμαστε ρατσιστές. Δεν μιλάω μόνο για το χρώμα, μιλάω για όλα. Για μένα, αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος», είπε η τραγουδίστρια.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ