2012-06-20 18:58:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Νεαρός χτύπησε ηλικιωμένο στην μέση του δρόμου
Ένα περιστατικό, από αυτά που αφήνουν άναυδο τον κόσμο και προβληματίζουν την κοινωνία, διαδραματίστηκε στην Πρέβεζα στην οδό Σελευκείας πίσω από... το Νοσοκομείο της πόλης.

Νεαρός επιτέθηκε με σφυρί εναντίον ηλικιωμένου κυρίου.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι σταμάτησε στην μέση του δρόμου, λόγω διαπληκτισμού μεταξύ τους, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr από αυτόπτες μάρτυρες.

Στο σημείο αυτό ο δρόμος είναι πολύ στενός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει άλλο όχημα. Εκείνη την στιγμή έρχονταν από πίσω ένα δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο ηλικιωμένος κύριος. Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις με την κόρνα να ελευθερώσει τον δρόμο αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ο ηλικιωμένος κύριος κατέβηκε στην συνέχεια από το αυτοκίνητο προκειμένου να κάνει σύσταση στον νεαρό και να ελευθερώσει τον δρόμο.

Όμως ο νεαρός, μετά από λογομαχία μεταξύ τους, και πάντα σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατέβηκε από το όχημα και επιτέθηκε στον ηλικιωμένο κύριο με ένα σφυρί καταφέρνοντας του χτύπημα ευτυχώς όχι σοβαρό.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία και μετέφερε τους εμπλεκόμενους στο τμήμα για τα περαιτέρω pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ