2012-06-20 14:03:09
Φωτογραφία για Όλες οι κόντρες στο ΠΑΣΟΚ στην θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο.!
Όλα όσα συνέβησαν Πότε ανέβηκαν οι τόνοι.Ποιοι χαρακτήρισαν τον Βενιζέλο αυταρχικό...Τι είπε ο Γ. Παπανδρέου για... βλακείες!Το... έλα να δεις έγινε σήμερα στην Ιπποκράτους σχετικά με το θέμα της συμμετοχής ή μη με πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής στην κυβέρνηση.

Κατ' αρχήν, υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου, τάχθηκαν από την αρχή οι Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Κουτσούκος και Λεωνίδας Γρηγοράκος, έχοντας μαζί τους αρκετούς βουλευτές.

Ωστόσο, από εκεί και πέρα, άρχισαν οι έντονες διαφοροποιήσεις.

Έχουμε και λέμε:

1. Απόστολος Κακλαμάνης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Βασίλης Κεγκέρογλου και Θεοδώρα Τζάκρη τάχθηκαν υπέρ της συμμετοχής στην κυβέρνηση συνεργασίας με κορυφαία πολιτικά στελέχη, χωρίς ωστόσο να επιμείνουν περισσότερο...

2. Αίφνης, ακολούθησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που εξαρχής είχε ταχθεί υπέρ της πολιτικής συμμετοχής, λέγοντας πως πρέπει να εκπροσωπηθεί το ΠΑΣΟΚ με το καλύτερο δυναμικό!


3. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ως γνωστόν έριξε κεραυνούς στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις θέσεις του όταν και δήλωσε ότι «οι τεχνοκρατικές λύσεις είναι απαράδεκτες».

4. Εν συνεχεία, ο Γιώργος Ντόλιος, σε έντονο ύφος, υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει καθόλου στην κυβέρνηση, γιατί διαφορετικά «θα μας λεηλατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε!

5. Ο Γιώργος Παπανδρέου τάχθηκε κατά της πρότασης Βενιζέλου! Μάλιστα, χθες, είχε μιλήσει με τους Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη όπου φέρεται να τους είπε "τι βλακείες κάνει ο Βενιζέλος!"

6. Ο Θάνος Μωραϊτης, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για «αυταρχισμό», τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής πολιτικών στην κυβέρνηση, θέση με την οποία συμφώνησε και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ