2012-06-20 11:00:53
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ... ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;
Στο εξωτερικό βρίσκεται από χθες ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, κάτι που... «φουντώνει» τα σενάρια για μεταγραφή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο διευθύνων σύμβουλος των ερυθρόλευκων είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό το ταξίδι του για το εξωτερικό, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για προσωπική του υπόθεση ή θέμα της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», πρώτος… σταθμός του Γιάννη Βρέντζου αναμένεται να είναι η Πορτογαλία, όπου θα έχει συνάντηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος είχε αναχωρήσει για το εξωτερικό πριν από μερικές μέρες.

Φυσικά, μόλις διέρρευσε η πληροφορία για το ταξίδι του διευθύνοντα συμβούλου του Ολυμπιακού και η επαφή του με τον 38χρονο τεχνικό… φούντωσαν τα σενάρια για μεταγραφή των ερυθρόλευκων, ειδικά μετά τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία για ενδιαφέρον των Νταμπλούχων Ελλάδας για τον Πάμπλο Αϊμάρ.

Βέβαια, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα δεν είναι ο μοναδικός στόχος από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, αφού στο «στόχαστρο» βρίσκεται ο παίκτης της Μπράγκα, Ντζαμάλ, αλλά και ο Πορτογάλος διεθνής ποδοσφαιριστής, Κουστόδιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ