2012-06-19 21:09:12
Φωτογραφία για «Ο ΠΟΛΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ...»
Συνεργάτης του μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού, Αντερσον Πόλγκα, μίλησε στο "katimagiko.gr" και δήλωσε ότι δεν έχει γίνει επίσημη επαφή, τονίζοντας ότι ο πελάτης του είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.

Αναλυτικά «Εχουμε ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν έχουμε, όμως, κάτι. Δεν έχει γίνει κάτι. Δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο. Ο κ. Βελόζ δεν είχε κάποια επίσημη επαφή με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο συνεργάτης του Βελόζ και πρόσθεσε: «Είμαστε, πάντως, ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Οπως γνωρίζετε ο Πόλγκα αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ».

Ο συνεργάτης του Βελόζ τόνισε, πάντως, και κάτι άλλο: «Εχουμε ακούσει για ενδιαφέρον διάφορων ομάδων. Ομως, σας διαβεβαιώ ότι δεν έχουμε συζητήσει επίσημα με καμιά ομάδα.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να έρθει ο Πόλγκα στην Ελλάδα, ο συνεργάτης του Βελόζ τόνισε: «Σας είπα και πριν ότι ο Πόλγκα είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Περιμένουμε προτάσεις. Αυτό νομίζω απαντά στη ερώτησή σας».

Πάντως, για να μπορέσει να γίνει κάτι με τον Πόλγκα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν δύο πράγματα. Να τελειώσει αρνητικά το θέμα Μέλμπεργκ και να ζητήσει ο Ζαρντίμ την απόκτησή του, διότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κάνει ακόμα τις τελικές του εισηγήσεις.

Ο ίδιος ο Βελόζ δήλωσε σήμερα στον βραζιλιάνικο Τύπο ότι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ανάμεσα σε αυτόν και την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε. Είπε και σε αυτούς ότι «ο Πόλγκα είναι ανοιχτός σε κάθε πιθανότητα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ