2012-06-19 20:58:06
Φωτογραφία για ΜΑΧΜΟΥΤΙ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ο πρώην προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Οκτάϊ Μαχμούτι, δήλωσε διαθέσιμος για τον πάγκο των δύο «αιωνίων» αντιπάλων της Ελλάδας, στο "gazzetta.gr" και εξήγησε τα υπέρ και τα κατά μίας ενδεχόμενης τέτοιας συνεργασίας.

Αναλυτικά Το χθεσινοβραδινό (18/6) δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας "turkbasket.com", που τον ήθελε να έχει συμφωνήσει με την Εφές Πίλσεν, η οποία έχει κάνει «ηγεμονική» πρόταση συνεργασίας στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και περιμένει την απάντησή του, ήταν ένα από τα θέματα που αναφέρθηκε ο Μαχμούτι...

«Δεν έχω επαφή με την Εφές!»

«Αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι, περνώντας λίγες ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στο Μπόντρουμ. Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σ' αυτό το δημοσίευμα. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα, πόσω μάλλον με την Αναντολού Εφές και για την ώρα είμαι άνεργος και... ψύχραιμος!» είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, που ως head coach άρχισε την καριέρα του από την Εφές Πίλσεν το 2001, το 2007 μετακόμισε για μία διετία στο Τρεβίζο για λογαριασμό της Μπένετον, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια κάθισε στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ.


«Μακάρι να είμαι στη λίστα!»

Σε ερώτηση αν γνωρίζει για τα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, που τον παρουσιάζουν στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του.

«Να σας πω την αλήθεια, όλα αυτά που μου λέτε μου έχουν μεταφερθεί, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν αληθεύουν ή όχι. Για την ώρα δεν έχω καμία ενόχληση, αν και θα ευχόμουν ένα απ' τα δύο σενάρια, όχι απλώς να αληθεύει, αλλά να πραγματοποιηθεί κιόλας!» επισήμανε ο Τούρκος coach.

«Δύσκολη, αλλά τιμητική η διαδοχή των "Ζοτς" και "Ντούντα"!»

«Η ενδεχόμενη προοπτική μίας τέτοιας συνεργασίας, έχει δύο όψεις. Απ' τη μία πλευρά, είναι ο τεράστιος δείκτης δυσκολίας που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα, το να γεμίσεις δηλαδή τα παπούτσια που φορούσε εδώ και 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο "Ζοτς", με τα γνωστά αποτελέσματα. Ή να αντικαταστήσεις τον "Ντούντα", που επανέφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδος και της Ευρώπης κι απ' την άλλη είναι η μεγάλη πρόκληση που συνιστά μία ενδεχόμενη τιμητική πρόταση-πρόσκληση από μία εκ των δύο ομάδων! Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, χωρίς, όμως, να έχω κάποια βάσιμη ένδειξη ότι υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου» κατέληξε ο Τούρκος τεχνικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ