2012-06-19 19:10:24
Φωτογραφία για Μαγνήτισε τα βλέμματα στο Λονδίνο η Emma Stone
Η δημοφιλής ηθοποιός Emma Stone συγκέντρωσε πάνω της τα φλας των φωτογράφων, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας ταινίας με τις περιπέτειες του Spider-Man, που έγινε στο Λονδίνο.

Η νεαρή σταρ επέλεξε να φορέσει στην βρετανική πρεμιέρα μαύρο παντελόνι με μαύρη μπλούζα, η οποία ωστόσο είχε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Με την κομψή αλλά και σέξι εμφάνιση της, η Stone έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Από την πρεμιέρα δεν έλειπε ο «Spider-Man», Andrew Garfield, ο οποίος είναι και ο σύντροφος, στην πραγματική ζωή, της Emma Stone. Το ζευγάρι δεν πόζαρε μαζί, ωστόσο όπως ήταν φυσικό, οι δύο πρωταγωνιστές μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας The Amazing Spider-Man περπάτησε και ο Rhys Ifans, που στο φιλμ, ενσαρκώνει τον αντίπαλο του Spider-Man, αλλά και ο σκηνοθέτης Marc Webb. Ο R. Ifans συνοδευόταν στην πρεμιέρα από την βρετανίδα ηθοποιό Anna Friel.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Spider-Man, με τον Andrew Garfield στον πρωταγωνιστικό ρόλο έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Ιαπωνία. Το The Amazing Spider-Man θα βγει στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Ιουλίου.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ